Ciorba cu ciupercute

de eclerash in Ciorbe, 29 Oct 2010 | 4660 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg ciuperci
  • 1 kg carne pui
  • 2 cepe
  • 1 pastarnac
  • 1/2 telina
  • 1 morcov
  • 2 ardei grasi
  • 1 capatana usturoi
  • ulei masline
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu ciupercute:

Carnea se pune la fiert.

Se toaca legumele si se calesc in ulei de masline.Se adauga si ciupercile spalate si taiate.Peste legume se adauga supa in care a fiert carnea ce a fost strecurata in prealabil.Lasam sa fiarba adaugand si sare si piper.Carnea fiarta o tocam marunt si o adaugam in ciorba.

Usturoiul il tocam fin si il adaugam in ultimele clocote ale ciorbitei.Punem si verdeata si gata!!

 

TIPS-URI

1

Pt un gust mai intens o poti servi cu paine prajita unsa cu usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu ciupercute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 1100 lei
2899.99 lei
1799.99 lei

COMENTARII (11)

eclerash 1

30.10.2010, 12:44

cat de mult ma bucur,giuliana!te pup!

Laly 1

31.10.2010, 00:44

Nici eu nu am papat,asa ca vin la tine

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 08:37

eu nici makr nam auzit de ciorba cu ciupercute dar arata super asa k vn si eu la o porti

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]