Ciorba cu perisoare

de cristinutanicolita in Ciorbe, 12 Oct 2014 | 4453 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 2 ardei
  • 2 rosii
  • 1 telina mica
  • 1 legatura leustean
  • 500 ml bors

pt perisoare:

  • 300 g carne tocata(vita si pui)
  • 2 oua
  • 1 ceapa mica
  • 2 lg gris
  • 2 lg orez
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 dovlecel mic
  • sare dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare:

Cureti legumele,le tai dupa plac si le pui la fiert in 1 litru de apa. Intre timp pregatesti perisoarele. Cureti dovlecelul de coaja si seminte,il dai pe razatoarea mica si il lasi sa se scurga de zeama 10 min. Adaugi carnea tocata,ceapa si verdeata taiate marunt,orezl,grisul,ouale batute cu sarea si omogenizezi bine compozitia. Cu mana umeda faci perisoare pe care le pui la fiert pentru 10-15 minute, in oala cu legume. Adaugi rosiile decojite si taiate marunt, apoi borsul fiert separat si mai lasi ciorba sa dea in cateva clocote. Stingi focul, presari leusteanul taiat marunt si acopei oala cu un capac.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

O poti servi cu smantana!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare din carne de porc si taitei de casa