Ciorba cu perisoare de peste

de ramo_cata in Ciorbe, 13 Noi 2009 | 4940 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  2 bucati file de crap ,cred ca in jur de 350-400 g
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • telina
  • 1 gogosar
  • 2 cartofi
  • 2 cepe
  • bulion de rosii
  • orez
  • maghiran,busuioc,telina verde,oregano
  • sare,sare de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare de peste:

Morcovul,telina,pastarnacul le-am dat pe razatoarea mare.am tocat gogosarul,ceapa,cartofii.le-am pus la fiert impreuna cu orezul,eu am pus dupa ochi:).

am pregatit perisoarele:am tocat (la robot sau masina de tocat)pestele,o ceapa,un morcov mai micutz...am adaugat un ou si 2 linguri de faina,maghiran si sare dupa gust.

cand legumele sunt aproape fierte am adaugat perisoarele.le-am lasat cateva clocote si am adaugat si bulionul.am adaugat sare ,sare de lamaie(dupa gust) si le-am mai lasat cateva clocote.am adaugat verdeata si le-am mai lasat cateva clocote.

 

TIPS-URI

1

se poate servi cu smantana si ardei iute

2

pentru aroma se poate adauga si leustean

3

ciorba nu se drege cu ou

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

ramo_cata 1

19.11.2009, 17:32

mihaela imi pare rau pentru fetita ta...ciorba de peste:cureti pestele de solzi ,intestine si branhii si il tai bucatele potrivite,cureti legumele(morcov,pastarnac,telina,cartofi,ardei gras/gogosar,ceapa ..ce legume vrei tu sa pui) le tai si le pui la fiert cand sunt aproape fierte adaugi pestele si mai lasi la fiert 20 -30 minute ,adaugi zeama de varza sau bors/sare de lamaie,verdeata,sare si gata...poti face pane din peste,peste prajit....

ramo_cata 1

19.11.2009, 17:38

mihaela cateva retete dupa bucatars..
http://www.bucataras.ro/retete/1959/crochete_de_peste_cu_legume.html
http://www.bucataras.ro/retete/1910/crap_prajit.html
http://www.bucataras.ro/retete/334/somon_pane_cu_mujdei_si_mamaliguta.html

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
CIORBĂ DE IEPURE