- 6 buc tacamuri de pui (spate+garlej)
 
    - 2 cepe
 
    - 2 morcovi
 
    - 1 buc radacina de telina
 
    - 1 pastarnac
 
    - 1 ardei
 
    - dovlecel
 
    - 4 rosii
 
    - fidea
 
    - sare
 
    - piper
 
    - patrunjel.
 
						
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
			 
						 
						
					 
					
						
							Portii: 12
																												Timp de preparare: sub 120 minute
                         
                        
						
        
        
    
						
						MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba dulce de pui:
						
    - Bucatile de pui se spala, apoi se pun intr-o oala plina cu apa si sare si se lasa la fiert. Se spumeaza din cand in cand.
 
    - Legumele se spala, se curata, apoi se taie cubulete. 
 
    - Se calesc in putin ulei toate legumele, se adauga sare si piper si putina apa.
 
    - Se lasa la fiert pana este gata carnea, apoi se adauga in oala, se asezoneaza cu sare si piper, se adauga fidea si se mai lasa 5-10 min pe foc.
 
    - La sfarsit, se adauga patrunjel tocat.
 
    - Se serveste cu ardei iute.
 
 
                        
						                        Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba dulce de pui" nu uita sa-i faci un review.