Ciorba de ardei umpluti cu carne

de MIUTA in Ciorbe, 3 Dec 2010 | 18190 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ardei
  • 300g carne de porc tocata
  • 50 g orez
  • un ou
  • ceapa 
  • morcovi
  • patrunjel,cimbru,marar
  • bulion
  • sare,piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ardei umpluti cu carne:

Am calit trei cepe potrivite in ulei.Am adaugat un morcov ras si o lingura de pasta de ardei.Am spalat orezul in cateva ape si pe urma l-am pus pentru 5 minute la prajit cu zarzavatul.Am pus aceasta compozitie intr-un vas peste carnea tocata.Am pus sare,piper,un ou si marar verde tocat.Ardeii i-am curatat de cotor,i-am spalat si i-am lasat la scurs.Se umple cu compozitia de carne.

In cratita in care facem ciorba calim in ulei un morcov dat pe razatoarea mica,adaugam ceapa,o lingura pasta de ardei ,zarzavat pentru ciorba(zarzavat pus la borcan),condimente,cimbru si punem apa. Cand apa incepe sa fiarba se pun ardeii si se lasa la foc potrivit 40-50 minute.Se adauga bulion si se lasa sa dea cateva clocote.La sfarsit se pune patrunjel verde tocat marunt.Se poate servi cu smantana.Este delicioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ardei umpluti cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

MIUTA 1

03.12.2010, 13:24

E foarte buna ciorbica,va invit cu placere.Da Rocsi sunt ardeleanca din Bistrita-Nasaud.Va multumesc pentru comentarii si furculite

kamy 1

03.12.2010, 13:30

eu nu am facut never sigur e buna 5f

tanyapatap 1

04.12.2010, 16:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de pangasius