Ciorba de bureti

de mamaieelena in Porc, 22 Ian 2012 | 23283 vizualizari

 

Nu este ceea ce credeti cititi mai departe si aflati despre ce este vorba,

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov potrivit
  • 1 fir de praz
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei gras
  • o bucata de telina
  • 1 lingura de orez(sau fidea eu am pus fidea)
  • 1/2 borcan rosii mici
  • 1 l bors
  • 1/2kg ficat de porc
  • 1/2kg.bojog de porc(plaman)
  • leustean
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de bureti:

Am spalat si maruntit ficatul si bojogul peste care apoi am pus apa clocotita lasand asa 10 minute si dupa aceea am pus in oala sub presiune la fiert pentru 20-30 de minute.In acest timp am maruntit toate zarzavaturile si le-am pus in oala cu putina apa sa fiarba

cand ficatul si bojogul a fiert am rasturnat peste legume si am potrivit de sare.Am lasat sa mai clocoteasca si am pus rosiile apoi si borsul.La sfarsit am mai potrivit de sare si am pus leusteanul .

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de bureti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

mamaieelena 1

23.01.2012, 21:50

kamy multumesc

mamaieelena 1

23.01.2012, 21:54

mirela multumesc ma gandeam eu ca o sa credeti ca e vorba despre altceva dar sa fiu sincera nu stiu de unde provine aceasta denumire ca eu asa am pomenit la bunica mea care a murit la 93 de ani si la mama mea care are venerabila varsta de 82 de ani si asa ii spun si eu ca e deosebit de buna si nu are deloc grasimi si dupa niste zile cu mancaruri grase o ciorba din aceasta e sanatate

corina241 1

25.01.2012, 21:32

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Sarmale afumate