Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat

de ralu_ca in Supe/Ciorbe, 23 Ian 2013 | 5046 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole boabe
  • ciolan afumat
  • 2 morcovi medii
  • 4 cartofi potriviti
  • 2 cepe
  • sare
  • bulion
  • marar
  • putin patrunjel pentru decor
Portii: 20
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat:

Intr-o oala cu apa punem fasolea si o lasam pana a 2a zi.

Scurgem apa in care a stat, clatim, adaugam apa si o punem la foc. Cand e aproape fiarta luam cu un spumar foitele care se ridica deasupra apei, dupa care punem cartofii, morcovii, ceapa.

Carnea se da jos de pe os si se taie fasii. Se introduc cu legumele la fiert.

Cand toate sunt aproape fierte, se pune bulion, sare, vegeta si marar.

Se serveste cu ceapa rosie.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole boabe, de post