Ciorbă de fasole verde(de post)

de Ade200 in Ciorbe, 13 Iun 2012 | 4909 vizualizari

 

O ciorbă tare sănatoasă, se poate consuma rece sau caldă!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de fasole păstăi
  • 2 legături de morcovi
  • 2 legături de ceapă verde
  • puţină ţelină rădăcină
  • 1 pătrunjel rădăcină
  • 1 legătură de frunze de pătrunjel/mărar/leuştean
  • 1 l de borş
  • sare
  • piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de fasole verde(de post):

Se curăţă şi se taie legumele, după forma dorită. Se pu în apă la fiert, cu puţină sare.

Când clocotesc se pune fasolea ruptă bucăţele. Când sunt toate fierte, se adaugă borşul care a fost fiert separat înainte.

Se stinge focul după ce mai dă câteva clocote.

Se presară verdeţurle dorite.

În zilele de vară, de la frigider, cu o mămaligă rece, "testâmpără", cum se spune la ţară!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de fasole verde(de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pastai cu piept de pui