Ciorba de loboda

de roxanabucataras in Ciorbe, 3 Noi 2011 | 7444 vizualizari

 

Se face foooarte repede, este light si delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • loboda
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • telina - o bucatica mica
  • 1/2 pastarnac
  • 2 linguri de orez
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 oua
  • bors
  • un strop ulei de masline
  • sare    
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda:

Eu am avut loboda la congelator. 

Pun apa la fiert, cand a clocotit adaug loboda si pana fierbe tai legumele. Dupa ce a fiert (tre' sa se inmoaie bine frunza de loboda), scot loboda cu o paletica si o pun la scurs si racit. Adaug un strop de ulei de masline si legumele, in zeama in care a fiert loboda. Dupa ce s-a racit o toc marunt si o adaug peste legume. Las 5 minute, adaug orezul, iar cand acesta e aproape fiert, pasta de tomate si bors si sare dupa gust. Las 10 minute, adaug 2 oua pe care le-am batut bine intr-un bol cu un praf mic de sare.

Se serveste rece, e mult mai buna asa.

Se poate manca si in post daca nu-i adaugam ouale batute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba olteneasca de loboda