Ciorba de miel la ceaun

de Rahela Velicu in Ciorbe, 9 Apr 2018 | 4270 vizualizari

 

" Bunatati de Paste"
 

 

INGREDIENTE

  • 2 kg carne de miel + maruntaie ( ficat, burta, mate, rinichi, plamani)
  • 3 cepe
  • 3 morcovi
  • 1 telina
  • 800 g suc de rosii
  • 4 oua
  • 2 legaturi de leustean
  • sare
  • zeama de lamaie
Portii: 15
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel la ceaun:

Punem carnea de miel la fiert, impreuna cu maruntaiele si o dam intr-un clocot.

Ceapa si morcovii le tocam cubulete si le punem la fiert in apa cu sare. Adaugam si carnea de miel prefiarta impreuna cu maruntaiele si lasam la fiert 40-50 de minute. 

Adaugam si telina taiata cubulete si jumatate din cantitatea de leustean tocat marunt. Adaugam si sucul de rosii si lasam in continuare la fiert. Mai adaugam apa, daca este nevoie. 

La final, adaugam ouale batute bine cu un praf de sare si cu sarea de lamaie si adaugam si restul de leustean.

TIPS-URI

1

Ciorba mea este facuta la ceaun, dar iese la fel de gustoasa si pe aragaz :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel la ceaun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]