Ciorba de oase de porc cu zeama de varza

de Gicuta in Ciorbe, 25 Ian 2016 | 7424 vizualizari

 

Se face rapid si usor si este perfecta pentru acest sezon.
 
 
 

 

INGREDIENTE

  • 1 kg oase de porc
  • o ceapa mare
  • un morcov
  • ardei gras(congelat)
  • telina(congelata)
  • o mana fasole verde(congelata)
  • 2 cartofi
  • 200 g rosii pentru iarna
  • 700 ml zeama de varza(sau dupa gust)
  • sare
  • leustean
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de oase de porc cu zeama de varza:

Spalam oasele bine si le punem intr-o oala la fiert. Indepartam spuma care se formeaza si lasam sa fiarba in continuare la foc mic.

Cand a fiert carnea de pe oase, adaugam legumele congelate si celelalte taiate cubulete.

Lasam sa fiarba pana se patrund bine legumele si carnea apoi adaugam rosiile.

Dupa aproximativ zece minute, turnam zeama de varza apoi potrivim gustul de sare.

Lasam sa mai dea cateva clocote si la final adaugam verdeata tocata marunt. Pofta buna!

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de oase de porc cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

mirela0911 1

26.01.2016, 14:51

O ciorbica tare buna!

Zamfira 1

02.02.2016, 11:40

CristianNoghi 1

07.02.2017, 10:44

sint foarte multumit de ce am putut realiza cu ajutorul tau MULTUMESC

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

pe 16.09 la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare din carne de pui