Ciorba de perisoare

de ralu_ca in Ciorbe, 19 Ian 2014 | 4094 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata de porc
  • 100 g orez
  • 2 oua
  • 1 morcov mare
  • 3-4 buc ceapa
  • bulion
  • delikat
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • zeama de varza sau bors
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Am taiat morcovul rondele subtiri, iar ceapa o taiem marunt. Punem carnea tocata intr-un castron, adaugam orezul ales si ouale. Condimentam cu sare, piper, putina boia, dar si putin bulion pentru a fi mai colorate si omogenizam. Din compozitia rezultata formam perisoarele (bilute cam cat o nuca). Intr-o oala am pus putin ulei adaugam ceapa si lasa 2-3 minute la calit. Adaugam apoi morcovul, mai lasam putin sa se caleasca apoi adaugam bulionul, apa, sarea si lasam sa dea in clocot. Cand clocoteste am adaugat rand pe rand perisoarele in oala si lasam la fiert. Cand ciorbita este fiarta adaugam si zeama de varza sau borsul mai lasam sa fiarba approx 10 minute apoi stingem.

Ciorbita se serveste calda.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare din piept de pui