Ciorba de porc

de jolygina in Ciorbe, 21 Aug 2012 | 4294 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • o felie de telina
  • carne de porc (eu am pus niste oase nu stiu exact cum se numeste partea aceea de la porc)
  • 500 ml zeama de varza acra
  • o lingura de bulion
  • sare
  • piper
  • leustean
  • 2 colacei de fidea
  • un ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc:

Punem carnea la fiert in apa, iar dupa ce a inceput sa clocoteasca luam spuma in cazul in care se face.

Curatam legumele, le tocam cubulete si le punem la fiert peste carne. Adaugam sarea sau delicat si le lasam si pe ele sa fiarba. Dupa 30 de minute adaugam si zeama de varza si o mai lasam sa fiarba in continuare adaugand si lingura de bulion, fideaua, piperul. Dupa ce a fiert fideaua adaugam in ciorba si oul batut, iar la sfarsit adaugam leusteanul tocat marunt 

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă din cotlet de porc, cârnaţ şi legume