Ciorba de porc acrita cu moare

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 30 Ian 2014 | 4230 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr coaste si pulpa de porc
  • 100 ml suc de rosii/bulion
  • 2-3 cartofi taiati cubulete
  • un ardei gras verde
  • un ardei gras rosu
  • o bucata de telina
  • o bucata de praz
  • un pastarnac
  • un morcov
  • un dovlecel
  • 2-3 cepe albe
  • patrunjel
  • leustean
  • sare dupa gust
  • 1 l de moare (zeama de varza murata)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc acrita cu moare:

Spalam carnea in apa rece, pana ce apa ramane curata si o punem la fiert, adunand cu o paleta spuma formata. Intre timp spalam si curatam legumele. Le tocam marunt si le punem sa fiarba la un loc cu carnea. Adaugam si cartofii taiati cubulete si lasam ciorba pe foc cam 20 de minute, pana ce acestia din urma au fiert suficient de bine. Adaugam moarea si sucul de rosii/bulionul, saram dupa gust  si lasam sa mai fiarba 10-15 minute impreuna, cat sa dea in clocot. Presaram patrunjelul si leusteanul tocate marunt dupa ce am luat ciorba de pe foc. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc acrita cu moare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba din oase de porc si legume proaspete, o explozie de arome si savoare autentica