Ciorbă de roşii cu tăiţei - de post

de DinDragostePentruGatit in Ciorbe, 10 Apr 2012 | 9401 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi;
  • 2 cepe;
  • 2 morcovi;
  • 1/2 ţelină;
  • 1 păstârnac;
  • 2 ardei roşii;
  • 0.5 L suc de roşii;
  • 1 lămâie;
  • 100 g tăiţei;
  • ulei de floarea soarelui;
  • pătrunjel;
  • sare.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de roşii cu tăiţei - de post:

Se spală, se curăţă, se toacă legumele.

Se pun la fiert (ceapa, cartofii, morcovii, ţelina, păstârnacul, ardeii).

După ce au fiert, se adaugă sucul de roşii, zeama de lămâie apoi tăiţeii.

Se presară pătrunjel...şi gata!!!

Poftă bună!


Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de roşii cu tăiţei - de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de rosii cu carne de porc