Ciorba de vacuta

de tarasmariana in Ciorbe, 29 Apr 2014 | 3915 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne vita(rasol sau piept dupa gust)
  • 1 morcov mare
  • 1 telina de marimea unei lamai
  • 1 ceapa potrivita
  • fasole verde fideluta din conserva
  • 1-2 linguri bulion
  • patrunjel
  • smantana
  • sare
  • bors
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

Se pune carnea la fiert intr-o oala cu apa,dupa ce a fiert se scoate din oala si se taie bucatele mici (se lasa si oasele pentru consistenta) se pune carnea cu oase cu tot in oala,apoi se adauga pe rand morcovul taiat marunt,ceapa,telina,dupa ce au fiert se adauga sare dupa gust sau delikat,borsul(dupa gust fiecaruia) se mai lasa putin la fiert apoi se adauga bulionul.

Dupa ce au fiert toate se drege cu smantana astfel:se pune 1-2 lingurite de smantana intr-un bol se ia putina ciorba si se pune peste smantana se amesteca bine, si se toarna in oala cu ciorba.

Se adauga fasole fideluta din conserva(o mana -doua),se mai da putin in clocot apoi se pune patrunjelul tocat marunt.

Se pune capacul peste oala si se stinge focul.

Se serveste cu ardei iute dupa preferinte.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Bunica 1

08.05.2014, 12:54

La multi ani!

tarasmariana 1

08.05.2014, 13:31

VA MULTUMESC DIN SUFLET,BUNICA.

Rahela Velicu 1

17.06.2021, 14:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de vacuta