Ciorba radauteana

de Pasiune pentru bucatarie in Ciorbe, 17 Oct 2010 | 6446 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui(sau 2 pulpe)
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 1 ceapa
  • 2 galbenusuri
  • 4 linguri smantana
  • 4 catei usturoi
  • leustean
  • ardei iute
  • delikat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Pieptul de pui se pune intr-o oala cu apa la fiert.Cand fierbe se ia spuma si se scoate pieptul de pui,care se taie bucati.Ceapa se toaca marunt,ardeiul si morcovul cubulete si se pun toate in oala inclusiv carnea.Cand au fiert legumele se adauga delikat .Smantana la temperatura camerei se amesteca cu 2 galbenusuri si usturoiul pisat.Din ciorba se ia un polonic de zeama si se amesteca cu smantana,apoi se toarna totul in oala si se mai fierbe 10 min.Se serveste cu leustean tocat si ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]