E pentru prima data cand mananc ciorbita din asta,este super super delicioasa,reteta este "by gaby" :))))http://www.bucataras.ro/retete/ciorba-radauteana-27993.html
Legumele se curata si se pun intregi la fiert impreuna cu pieptul de pui.
Cand sunt fierte se scot pe o farfurie,iar zeama se strecoara.
Ceapa se arunca,iar restul legumelor le taiem cubulete si le punem cateva minute la calit in ulei de masline(pentru ai da o culoare frumoasa ciorbitei)se adauga putina sare si piper,dupa care se pun in oala de ciorba.
Intr-un bol se pune smantana si cele doua galbenusuri,se amesteca foarte bine,se adauga cateva polonice de zeama fierbinte si se amesteca incontinuu.Se toarna incet compozitia in oala de ciorba,amestecand continuu cu un tel.
Se lasa la foc pentru inca 10 minute,se adauga usturoiul pisat,otet dupa gust si patrunjelul verde tocat marunt.Se condimenteaza dupa gust
Pofta buna
1
La servire se mai poate adauga smantana si otet.