Ciuperci pane

de adela1981 in Aperitive / Garnituri, 16 Iul 2012 | 7527 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg ciuperci Champignon
  • sare, piper
  • 2-3 oua
  • 100 gr faina
  • pesmet
  • ulei
  • frunze de patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pane:

Se curata si se spala ciupercile. Se bat ouale cu un praf de sare si se adauga patrunjelul verde, tocat. Se condimenteaza ciupercile si se dau prin faina. Apoi se trec prin oul batut si pesmet. Se prajesc in uleiul incins pe ambele parti, apoi se scot pe servetele de bucatarie, ca sa absoarbe uleiul.  Servim calzi, sunt bune si reci!!! Pofta mare!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]