Ciuperci umplute

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 27 Noi 2013 | 11549 vizualizari

 

Imi era pofta de niste ciperci umplute si am tot cautat zilele astea,am gasit doar micute.Azi am reusit sa aleg vreo 8 mai maricele sa-mi fac damblaua.

 

INGREDIENTE

  • 8 ciuperci champinion mai maricele -cca 300 g
  • 150 g carne tocata de porc
  • 1 fir de ceapa verde
  • 50 g cascaval
  • 1 albus de ou
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Am curatat ciupercile de pielita, coditele le-am tocat marunt. Ceapa verde taiata marunt, impreuna cu carnea tocata si coditele de ciuperci le-am calit in tuciulet, pana au inceput sa se inmoaie. Intr-un castron am rasturnat amestecul din tuci, am potrivit de sare si piper, am ras cascavalul si am adaugat albusul de ou, amestecand repede ca sa se omogenizeze bine.

Intr-un vas de yena am pus putin ulei de masline am adaugat ciupercile, le-am sarat un pic si le-am umplut. Am turnat in vas 1/2 cana apa si le-am dat la cuptor cca 30 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Rocsi 1

27.11.2013, 19:27

diaconta 1

27.11.2013, 20:33

Cleme,tu te-ai cam mutat la bucatarie bag seama

Constelatialeu 1

27.11.2013, 21:43

Dia,am avut o sclipre de moment...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu cremă mascarpone și fructe - Ușor, rapid și delicios

ieri la 07:06

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

pe 05.05 la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

pe 05.05 la 08:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chifteluţe uriaşe cu ouă de prepeliţă