Ciuperci umplute

de - Andreea - in Mancaruri de legume, 1 Iul 2017 | 8665 vizualizari

 

O reteta simpla,delicioasa si de sezon :) 

 

INGREDIENTE

  • 8 ciuperci mari
  • 1 morcov
  • 1 ceapa de marime potrivita
  • 1 ardei rosu
  • 1 zucchina
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Incepem prin a curata ciupercile de pielita .Le trecem apoi sub un jet de apa rece si separam palarioarele de picioruse. 

Piciorusele ciupercilor le tocam marunt.

Morcovul il curatam,il spalam si il taiem cuburi.

Ceapa o curatam de coaja, o spalam si o tocam marunt.

Ardeiul il spalam, il taiem in doua pe lung, indepartam cotorul si il curatam de seminte si nervuri. Apoi il taiem cuburi mici.

Zucchina o spalam, indepartam extremitatile si la fel, o taiem cuburi. 

Intr-o tigaie antiaderenta, punem putin ulei si adaugam legumele.Lasam la calit, potrivind de sare si piper.

Tapetam o tava cu hartie de copt si asezam palariile ciupercilor. Umplem fiecare ciuperca cu amestecul de legume.

Stropim cu putin ulei si dam tava la cuptorul incins in prealabil, la 200 grade C, pentru 10 -15 minute. 

Se servesc calde, dar sunt la fel de bune si reci ! 

Pofta buna ! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]