Ciuperci umplute pane

de Julie in Aperitive / Garnituri, 15 Noi 2010 | 19239 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 20 ciuperci,
  •  2 linguri pate ( de care preferi),
  • 1/2 ardei gras rosu,
  • ceapa verde,
  • sare, piper,
  • 2 oua,
  • faina, pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute pane:

Ciupercile se spala ,se indeparteaza coditele si se lasa se se scurga bine de apa.

Se amesteca pateul cu ardeiul gras tocat cuburi mici, ceapa verde taiata rondele ,sare si piper dupa gust. Ouale se bat bine cu sare si piper. Se umplu ciupercile cu pasta de pate, se dau mai intai prin faina ,apoi prin ou, din nou prin faina, iar prin ou si la sfarsit se tavalesc bine prin pesmet. Se prajesc in ulei incins. Se scot pe hartie absorbanta.

Se pot servi calde sau reci, alaturi de sosurile preferate: maioneza, smantana ,usturoi, hrean....

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

28_andreea 1

19.11.2010, 14:04

o sa fac si eu ca arata foarte bine

28_andreea 1

19.11.2010, 14:05

5 fuci

vanilla 1

19.11.2010, 15:51

foarte interesant!!!am dat un fav ca vreau sa le incerc!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]