Coaste de berbecuţ în sos de vin alb

de ANCA in Oaie, 8 Apr 2009 | 13711 vizualizari

 

Ca tot se apropie Pastele, vin cu o idee de preparat cu gust savuros, poate va inspira)

 

INGREDIENTE

  • coaste de berbecut/miel, maghiran, cimbru, sare, piper, cca 350 ml vin alb demisec(sau sec), 3-4 ardei iuti mici, o legatura sanatoasa de usturoi verde, cam 200 g masline rosii.
  • Pentru garnitura: cartofi, spanac proaspat.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de berbecuţ în sos de vin alb:

Coastele de berbecut/miel se aseaza intr-o tava sau vas yenna, se ung cu putin ulei de masline, se condimenteaza cu cimbru, maghiran, sare, piper, toate dupa gust. Eu am mai pus si cativa ardei iuti mici, uscati. Se stropeste totul cu un pahar zdravan de vin alb demisec, daca este nevoie se mai pune putina apa, apoi se pune tava la cuptor la 200 grade, o ora jumatate.

Cand carnea este trei sferturi facuta, am pus o legatura de usturoi verde taiat bucati de circa 2 cm, si masline rosii. Nu uitati sa mai stropiti iar cu putin vin:) Puneti tava iar in cuptor inca 20 min.

Garnitura: cartofi copti stropiti cu sosul din tava si salata de spanac.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de berbecuţ în sos de vin alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coaste de miel la cuptor