Coaste de miel umplute

de divainbucatarie in Oaie, 21 Apr 2011 | 6114 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • coaste miel (de la un miel intre 9 si 11kg)
  • 500 g organe de miel (ficat, rinichi, plaman,inima)
  • 500 g carne tocata (vitel, porc sau amestec)
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ardei rosu
  • patrunjel si marar
  • boia de ardei dulce,
  • piper si sare (dupa gust)
  • 3 oua
  • 2 felii paine
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de miel umplute:

Pentru a zabovi cat mai putin la cuptor, organele de miel se fierb, se dau prin masina de tocat, iar carnea tocata se inabusa cu ceapa verde si ardeiul, in ulei, la foc mic.
Amestecam organele cu carnea astfel obtinuta, adaugam mararul si patrunjelul tocate fin, ouale si piinea muiata si stoarsa. Condimenteaza dupa gust cu boia de ardei, sare si piper.

De pe coastele de miel desprindem carnea, dintr-o parte catre sira spinarii, facandu-se un buzunar, care se umple cu amestecul de mai sus. Prindem buzunarul cu scobitori, sa nu se desfaca in timpul fierberii si se aseaza intr-un vas termorezistent, apoi adaugam apa. Dam la cuptor, la foc mare pana incepe sa fiarba, apoi la foc mic, se lasa cam 15 minute pe o parte si apoi inca 15 minute pe cealalta parte, sa se poata rumeni, intorcand cu grija.

Dupa fierbere, le scoatem pe un platou, iar dupa racire taiem felii, in lungul coastelor, obtinandu-se un aspect de cotlet.
Daca-l incercati odata il veti pregati mereu.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de miel umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel la cuptor cu legume si masline verzi