Cod alb in sos tomat la cuptor

de RoXx in Peste, 30 Mar 2013 | 11557 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pesti cod alb
  • 2 foi de dafin
  • 1 ceapa mare
  • 200 ml apa
  • oregano
  • usturoi granulat
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri ulei de floarea soarelui
  • 425 ml rosii cuburi in sos tomat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cod alb in sos tomat la cuptor:

Intr-o tava yena se pune uleiul si se intinde pe toate suprafata.Ceapa se taie julienne si se pune peste ulei.Pestii se spala, se asezoneaza cu sare si piper si se pun peste ceapa.Peste pesti se presara oregano,usturoi granulat si se pun 2 foi de dafin.Deasupra se pun rosiite cu sosul din cutie si cei 200 ml de apa fierbinte .Se pune deasupra tavii,folie de aluminiu si se da la cuptor la foc potrivit pentru 20 de min.Dupa cele 20 de min. se scoate tava din cuptor si se indeparteaza folia de aluminiu.Se mai da la cuptor pentru inca 10-15 min.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Se poate adauga zeama de lamaie in sos

Daca ti-a placut reteta noastra "Cod alb in sos tomat la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

RoXx 1

30.03.2013, 22:08

Multu Rocsi

ianculubita 1

31.03.2013, 10:00

Mmmm,ce m-ai lovit!!!!
Si ce-mi place!!

RoXx 1

01.04.2013, 15:06

hehe multu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

pe 14.05 la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

pe 14.05 la 13:34

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de salau la cuptor, servit cu cartofi si legume chinezesti