Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de oana_pisicutza16 in Aperitive / Garnituri, 22 Oct 2011 | 8309 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: conopida, maioneza, retete Aperitive / Garnituri
conopida se pune la fiert in apa cu putina sare - dupa ce a fiert conopida se scurge de apa si se piseaza cu o furculita - conopida pisata se amesteca cu ceapa taiata marunt, dupa care cu maioneza, se adauga sare si piper dupa gust
de Bucataras 8
de JamilaCuisine 1
de divainbucatarie 1
MIUTA 1
Lau 1
buna
LUK 1
buna buna
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 12:07
la 10:53
ieri la 20:13
pe 19.12 la 16:42
pe 19.12 la 16:08
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
MotanLaOale
kamy 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Bucataria_Portocalie 1
ama 1
raluka_ta 1
cameliamatei 1
bubica86 1
Radu 1
mihaelar63 9
1200 puncte
Rocsi 9
311 puncte
Valclaudia 9
211 puncte
Adele 4
174 puncte
Andra_Constantinescu 6
103 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
de Bucataras 6
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Rocsi 9
de mirela0911 8
de Cofetarul Vesel 1
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!