Conopida cu maioneza de post

de Valclaudia in Mancaruri de post, 15 Mai 2016 | 9647 vizualizari

 

Reteta de post

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mica
  • 2 cartofi medii
  • 2 lingurite mustar
  • 1/4 lingurita pudra de turmeric
  • sare si piper dupa gust
  • cca 250ml ulei de floarea soarelui
  • usturoi granulat dupa gust
  • marar, patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu maioneza de post:

Cartofii se curata, se spala, se taie cublete si se pun la fiert in apa cu sare.

Conopida se spala, se pune in alta oala la fiert in apa cu sare. Lasam la fiert pana patrunde furculita usor in cotor. Scurgem apa.

Cartofii fierti si scursi de apa ii mixam asa fierbinti cu sarea, mustarul si turmericul.

Lasam la racit complet, apoi turnam in fir subtire uleiul pana obtinem o emulsie de consistenta maionezei cu ou.

Conopida racita se toaca marunt si se amesteca cu maioneza, usturoi granulat dupa gust si verdeata proaspat tocata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu maioneza de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Bunica 1

15.05.2016, 18:21

Pot lua garnitura?

abstract01 1

16.05.2016, 07:44

Bun

Rahela Velicu 1

16.05.2016, 09:19

foarte buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

ieri la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

Prajitura cu mere, afine, banana si nuci - Reteta rapida si delicioasa

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:07

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole boabe facaluita