Conopida pane

de MOKUSKA in Mancaruri de legume, 17 Feb 2014 | 4948 vizualizari

 

Dor de toamna colorata...

 

INGREDIENTE

  • conopida 500 g
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane:

Desfacem conopida in buchete, o spalam bine. Intr-o cratita punem apa cu sare la fiert. Buchetele de conopida le punem in apa fiarta, lasam la fiert 5-8 minute (mie imi place sa ramana crocante, le fierb maximum 5 minute). Se scurg de apa, se presara cu piper negru si se lasa sa se raceasca. Pregatim faina, cele 2 oua cu praf de sare si piper, pesmetul . Fiecare buchet se da prin faina, oua si pesmet (in acesta ordine).

Le prajim in ulei incins pe ambele parti.

Se servesc cu maioneza, mujdei de usturoi sau salata proaspata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

ieri la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida pane la cuptor