Copanele marinate la cuptor

de stefy_a in Pui, 13 Ian 2017 | 2486 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 copanele (sa fie de aceeasi marime per ansamblu)
  • putin ulei
  • sare
  • piper
  • oregano, salvie, coriandru, rozmarin, boia de ardei dulce (sau orice alte condimente va plac)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele marinate la cuptor:

Se spala copanelele (eventual se curata daca mai este nevoie), se condimenteaza cu toate cele enumerate mai sus, se adauga o canita cu apa cat sa le acopere, si 2-3 linguri ulei si se lasa la frigider peste noapte, ca sa se intrepatrunda aromele mai bine. A doua zi, se asaza frumos intr-o tava sau intr-un vas yenna, cu tot cu marinata in care au stat peste noapte si se dau la cuptor la 200 de grade C, timp de 60-65 de minute, pana scade toata zeama si ele sunt rumene (daca vreti, la jumatatea timpului, le puteti intoarce, desi nu este absolut necesar)

Se servesc simple sau cu o garnitura si o salata/muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele marinate la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu ciuperci si pulpe de pui la cuptor