Cordon Bleu

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 7 Mai 2014 | 10456 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de carne de porc
  • 4 felii de cascaval
  • 4 bucati branza topita felii
  • 4 bucati de sunca
  • 4 felii bacon felii
  • 3 oua
  • faina
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon Bleu:

Se iau bucatile de carne si se bat ca pe snitele,se sareaza si se pipereaza,pe jumatea la fiecare bucata de carne am adugat o felie de branza topita,una de sunca,cascaval si bacon.Jumatatea goala o aducem peste cea umpluta si o prindem cu betisoare de frigarui. Batem ouale ,dam fiecare bucata de carne prin faina si prin ou si punem la prajit,putem face garnitura din orice.

Dupa ce s-au prajit le scoatem pe un prosop de hartie si scoatem betisoarele cu grija.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]