Cordon bleu din piept de pui

de Doinavar in Pui, 7 Feb 2013 | 9466 vizualizari

 

Atat de mult ne place cordon bleu incat l-am mai facut o data. Se poate face in mai multe feluri, acum am facut-o din piept de pui.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat de ~450 g
  • 2 feliute de sunca
  • 2 feliute de cascaval
  • 1 ou
  • 3-4 linguri faina
  • 3-4 linguri pesmet
  • sare, piper dupa gust
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu din piept de pui:

Se taie pieptul de pui in doua jumatati, pe lungime, apoi fiecare jumatate se cresteaza la mijloc, pe lungime, pentru a forma un buzunar mai adanc. Se pudreaza cu putina sare si piper, apoi se introduce in fiecare buzunar cate o felie de sunca si una de cascaval (de ~5 mm grosime). Se acopera bine fiecare bucata, eventual puteti sa le prindeti cu 2-3 scobitori.

Se dau bucatile astfel pregatite prin faina, ou batut cu putina sare si piper, apoi prin pesmet si se pun la prajit in uleiul incins.

Se prajesc, la foc mic, cate 3-4-5 minute pe fiecare parte, depinde cat sunt de groase, ca sa se patrunda bine. Pofta buna. Super-mega-extra fain!

TIPS-URI

1

Se servesc fierbinti, cu diferite garnituri. Eu le-am servit cu dovlecei natur gratinati si peperoni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu din piept de pui