Cornulete cu bors

de ionela2682 in Dulciuri, 10 Feb 2010 | 42383 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • faina cat cuprinde
  • 1 cana bors
  • 1 cana untura lichida
  • 1 cub drojdie
  • 1 plic praf de copt
  • zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu bors:

In borsul la temperatura camerei se dizolva drojdia dupa care si praful de copt se adauga untura lichida zaharul vanilat si faina cat sa iasa un aluat potrivit

Se intinde o foaie destul de subtire iar la un capat se insira una langa alta bucati mici de rahat, se ruleaza putin (de cateva ori) si se portioneaza.

Se coc cam 20-30 min iar cat sunt calde se trec prin zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu bors" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

ionela2682 1

11.02.2010, 09:14

da e adevarat iese un fel de aluat foietaj si sunt foarte bune!

Teo 1

11.02.2010, 22:46

tocmai le-am terminat si eu de pudrat; in loc de bors eu folosesc vin alb ;o sa postez si eu zilele acestea;

ionela2682 1

12.02.2010, 15:50

interesant ,vin alb? cred ca ies super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]