Cornulete cu cascaval

de adry88 in Aperitive / Garnituri, 7 Sep 2012 | 5741 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 200 g unt
  • 1 ou
  • 25 g drojdie
  • 1 praf de sare
  • 150 ml lapte
  • 3-4 linguri smantana
  • 1 lingurita zahar
  • cascaval
  • 1 ou pentru uns deasupra
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu cascaval:

Faina o amestecam cu sarea si zaharul, facem o gaura in mijloc, adaugam drojdia si putin lapte caldut, amestecam cu putina faina si acoperim. Lasam 15 minute, dupa care adaugam untul taiat bucatele, oul, smantana si treptat laptele. Framantam aluatul, trebuie sa iasa elastic si nelipicios, acoperim si lasam cca 1 ora sa creasca.

Se intinde o foaie si se taie triunghiuri, asezam cate o feliuta de cascaval pe partea lata si rulam bine strans(ca sa evitam sa curga cascavalul)

Asezam in tava tapetata cu hartie de copt si ungem cu oul batut cu 1 lingura lapte

Dam tava la cuptor cca 25 min pana se rumenesc frumos

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Rocsi 1

07.09.2012, 22:06

Iau unul pentru dimineata!

adry88 1

08.09.2012, 11:17

cu cea mai mare placere rocsi_1612

Mihaela11_jo 1

09.09.2012, 00:29

Delicioase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu branza si cascaval