Cotlet de porc in sos balsamic

de rena in Porc, 13 Ian 2014 | 3907 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata de carne porc cca 2 kg.
  • usturoi
  • sare,piper,oregano
  • condiment pentru gratar
  • ulei de masline
  • 200gr.balsamic
  • 100gr. vin rosu
  • 1 lingura de mustar
  • o lamaie
  • 1 lingurita miere de albine
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc in sos balsamic:

Luam bucata de carne o intepam cu cutitul si bagam usturoiul taiat fasii groase.

Intr-o farfurie amestecam sarea, piperul,oregano si condimentul de gratar si ungem toata carnea.

Luam o bucata de plasa, sau cu sfoara de bucatarie, si legam bine bucata de carne sa-i dam forma unui sul

Intr-un pahar punem balsamicul,vinul,zeama de lamaie,mustarul,uleiul,mierea de albine si putina apa .Batem bine si turnam pe deasupra la sulul de carne.

Bagam la cuptor si  lasam sa se rumeneasca.

Servim cu orez sau cartofi .

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc in sos balsamic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu cartofi si carne de porc