Cotlet de porc la gratar cu broccoli si sos avgolemono

de katty in Porc, 24 Noi 2014 | 7524 vizualizari

 

Cine nu iubeste gratarul ? Iar daca langa el puneti leguma preferata si un sos este demential.

 

INGREDIENTE

  •  
  • 3 bucati cotlet de porc
  • 300 gr broccoli
  • 3 galbenusuri
  • zeama de la o lamaie
  • 250 ml supa de pui
  • sare
  • piper
  • oregano proaspat sau maruntit
  • condimente pentru carnea de porc( boia de ardei,chimen macinat,usturoi,piper cayenne )
  • 1 lingura ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc la gratar cu broccoli si sos avgolemono:

Spalati cotletul ,stergeti -l bine si condimentati-lcu amestecul de condimente si ulei .Acoperiti-l cu folie de plastic si dati-l la rece 20 de minute .
Pentru sos amestecati galbenusurile cu un praf de sare ,zeama de lamaie ,apoi supa calda.Puneti la foc si amestecati intr-una pana sosul se leaga ,avand o consistenta usor cremoasa..Adaugati oregano si dati jos.Fierbeti cateva minute broccoli in apa clocotita cu sare .Prajiti cotletele pe ambele parti.Serviti cotletul fierbinte  cu broccoli si sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la gratar cu broccoli si sos avgolemono" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc caramelizata in bere neagra