Cotlet haiducesc

de Sidy in Porc, 15 Mar 2012 | 8051 vizualizari

 

Usor de facut, rapid de preparat si foarte aspectuoasa aceasta friptura cu putin gust si miros de afumat.De efect in orice imprejurare, la o masa festuva sau in familie.
Ti se topeste in gura nu alta. Savurati....

 

INGREDIENTE

  • 1-1,5 kg cotlet de porc
  • 150 g bacon
  • 100 g carnati picant de casa
  • 1 ceapa
  • 2 linguri mustar
  • sare
  • piper
  • boia
  • ierburi provensale
  • putin ardei rosu
  • marar si patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet haiducesc:

Cotletul spalat si uscat cu servetele de hartie il portionam felii dar netaiate complet.In partea de jos nu-l taiem de tot.

Taiem felii subtiri baconul , carnatii si ceapa curatata.

Asezonam cotletul si il ungem cu mustar.

Intre feliile de cotlet punem bacon, ceapa si carnati.

Deasupra cotletului punem cateva feliute de ardei rosu si verdeturi.

Punem cotletul intr-un vas cu capac, adaugam 150 ml apa sau vin alb, acoperim cu capacul si dam la cuptorul dinainte incalzit la 200 grade C, aproximativ o ora.

Scoatem apoi capacul si lasam inca 20-30 de minute ca sa se rumeneasca cotletul.

Servim cotletul haiducesc cu cartofi piure si salata verde.

Pofta mare !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet haiducesc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole uscata