Cotlet impanat la slow cooker Crock-Pot

de Constelatialeu in Slow Cooker, 1 Mar 2017 | 4092 vizualizari

 

E bun cioroiul asta, mai ales cand ai chef de vizite...:))))))

 

INGREDIENTE

  • cca 850 g cotlet de porc fara os
  • condimente Kotany
  • sare
  • 1 capatana usturoi
  • cca 100 ml ulei
  • 300 ml amestec rosii cu ardei
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet impanat la slow cooker Crock-Pot:

Crestam bucata de cotlet, presaram putina sare.  Punem 50 ml ulei intr-o tigaie, lasam sa se incinga si rumenim cotletul pe o parte si pe alta. Scoatem cotletul rumenit, presaram condimente peste el, apoi punem cateii de usturoi in crestaturi.

Punem 50 ml ulei in vasul slow cooker-ului  Crock-Pot 2.4 l, asezam cotletul condimentat si impanat, adaugam 1/2 pahar cu apa, punem capacul si setam aparatul la functia higt pentru 3 ore ( sau cat stai in vizita )......Dupa 3 ore, turnam amestecul de rosii cu ardei si bagam vasul aparatului in cuptor, pentru 30 min. sa se rumeneasca putin. Se poate servi cu orice fel de garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet impanat la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan afumata, cu garnitura de sparanghel la slow cooker Crock-Pot 5,7 L