Crap in crusta de rosii deshidratate

de Bucataras Medi in Peste, 24 Mar 2012 | 4625 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 crap (2-3kg)
  • 2 linguri ulei de masline
  • 5 linguri cu rosii deshidratate
  • zeama de la o lamaie
  • 1 lamaie
  • sare
  • patrunjel verde

Pentru garnitura

  • 3 morcovi
  • rozmarin
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap in crusta de rosii deshidratate:

Pestele se curata de solzi si de intestine,se spala si se lasa la scurs dupa care se condimenteaza cu sare .atat pe exterior cat si in interior.Rosiile deshidratate se pun intr-o cana peste care adaugam apa atat cat sa le acopere.Tinem circa 10 min dupa care scurgem apa si amestecam rosiile cu zeama de la  lamaie si uleiul.Cu acest amestec ungem pestele pe ambele parti  dar si in interior.Taiem lamaia rondele si "impanam"pestele cu ele.Asezam pestele pe gratarul unei tavi in care am pus rondele de morcovi stropite cu ulei si condimentate cu rozmarin.Adaugam o cana cu apa in tava,acoperim tava cu folie de aluminiu  si dam la cuptor.Tinem 1 ora dupa care indepartam folia cu grija si mai lasam la cuptor pana cand pestele este bine facut si frumos rumenit.

Asezam pestele pe un platou,asezonam cu patrunjel verde si servim alaturi de rondelele de morcovi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap in crusta de rosii deshidratate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 55 %
999.99 lei
449.99 lei

Compact Classic

- 700 lei
2899.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (44)

MIUTA 1

26.03.2012, 18:38

Imi place

bucatarimcudiana 1

27.03.2012, 15:42

bun de tot

mihaelar63 1

14.05.2012, 12:31

Vai ce bunatate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]