Crema de branza picanta

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2011 | 7769 vizualizari

 

Se poate face cu orice fel de branza, reteta originala (pe ungureste liptoi turo) este cu branza de burduf si cas de oaie

 

INGREDIENTE

  • 250 g branza dulce de vaca
  • 250 g branza telemea
  • 2 Cepe rosii
  • 2 Linguri smantana
  • 100 g Unt
  • 1 Lingurita boia dulce
  • 1 Lingurita boia iute
  • 1 Lingurita chimen macinat
  • 1/2 lingurita piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de branza picanta:

Ceapa se curata si se toaca in robot.

Peste ceapa se pun toaate celalalte ingrediente si se mixeaza pana devine o pasta cremoasa.

Dupa ce este gata se tine cel putin 1 ora in frigider. Eu nu am avut rabdare si a fost cam moale.

Se poate servi pe paine prajita cu rosii.

Se pot umple rosii si ardei si servi asa sau taiate rondele

Se pot face suluri cu bacon si sunca cu branza la mijloc

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza picanta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Alivenci moldovenesti