"Cuib" de spaghetti cu carne tocata

de Dya Daniela Andrei in Porc, 12 Iun 2014 | 6772 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr spaghetti cu ou
  • 500 gr carne tocata (de porc)
  • o ceapa uscata
  • un ardei gras rosu
  • 100 = 150 ml suc de rosii
  • un cub mic de unt
  • condimente dupa gust: sare, ardei iute pudra, maghiran si busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Cuib" de spaghetti cu carne tocata:

Carnea o inabusim in cateva linguri cu ulei (3-4 maxim), adaugam ceapa si ardeiul gras tocate marunt, acoperim tigaia cu un capac pentru cateva minute cat sa se patrunda legumele, dupa care condimentam dupa gust si adaugam sucul de rosii. Continuam fierberea la foc potrivit pana ce sucul de rosii se ingroasa iar carnea este bine patrunsa.

Separat , fierbem pastele in apa cu sare, iar la final le scurgem de apa fierbinte si le trecem printr-un jet de apa rece. Adaugam un cub mic de unt si uniformizam.

Intr-o farfurie/platou montam cu ajutorul unei furculite "cuburile" de paste, adaugam peste acestea carnea in sos de rosii si decoram cu busuioc proaspat.

Se servesc calde. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Condimentele variaza in finctie de gustul fiecaruia 

Daca ti-a placut reteta noastra ""Cuib" de spaghetti cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (13)

Dya Daniela Andrei 1

13.06.2014, 23:38

Delicioasa Fluturas, delicioasa! Pacat ca nu sta la dragalit

laura_n 1

16.06.2014, 15:39

Panacris 1

10.11.2014, 07:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu carne sub capac de aluat