Cuscus picant

de ANCA in Mancaruri cu carne, 2 Mai 2010 | 10054 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Carne tocata (am folosit de vitel)
  • cuscus
  • suc de rosii
  • 2 linguri de vin alb sec
  • ceapa verde
  • usturoi verde
  • sos chilli
  • piper
  • salvie
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuscus picant:

Carnea tocata am inabusit-o impreuna cu ceapa si usturoiul verde, am adaugat putina salvie, cimbru si salvie si am lasat la foc mic cca 20 min. Apoi am adaugat o cana cu suc de rosii, am stropit cu putin vin alb si sos chilli dupa gust si am lasat la fiert inca 5 minute, dupa care am adaugat cuscus-ul si dupa ce a dat un clocot am oprit focul, am potrivit cu sare si piper mozaic si am acoperit cu un capac 10 minte, pentru a se umfla cuscus-ul.

Se serveste cald, cu salata sau fara.

TIPS-URI

1

sosul trebuie sa fie in cantitate mai mare, pentru a avea de unde trage cuscus-ul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuscus picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]