Desert cheesekake fara coacere, cu dulceata de zmeura

de trifadalia in Dulciuri, 18 Noi 2020 | 2965 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de biscuiti digestivi
  • 150 gr unt topit
  • 2 cutii de mascarpone
  • 1 cutie crema de branza natur Goldessa
  • 150 gr zahar
  • 2 pliculete de gelatina
  • 1 borcan de dulceata de zmeura
Portii: 24
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesekake fara coacere, cu dulceata de zmeura:

Biscuitii se sfarma iar peste ei se adauga untul topit amestecandu-se pana cand biscuitii absorb tot untul topit. Punem biscuitii intr-o forma de tort cu pereti detasabili tasandu-i foarte bine astfel incat blatul de biscuiti sa fie uniform si foarte bine legat. Blatul il dam la rece pana la prepararea cremei de branza. 

Pentru inceput se pune un plic de gelatina la inmuiat in 100 ml apa pana la prepararea cremei de branza.

Branza Goldessa se amesteca cu zaharul la prima treapta a mixerului apoi se adauga pe rand cate o cutie de mascarpone amestecand bine sa se incorporeze cu crema de branza. 

Gelatina hidratata se adauga in 50 ml  lapte caldut , care mai apoi se adauga peste crema de branza amestecata cu mascarpone. Crema rezultata se intinde peste blatul de biscuiti si se pune la rece pentru jumatate de ora sa se intareasca.

Al doilea plic de gelatina se pune la hidratat in 100 ml de apa pana preparam jeleul. Pentru jeleul de deasupra , dulceata de gem se pune intr-o oala , se mai adauga 50 ml de apa pentru a se subtia si se da intr-un clocot. 

Se lasa sa se raceasca putin apoi se adauga si gelatina amestecandu-se sa se topeasca bine apoi se toarna peste crema de branza. 

Se da din nou la rece. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesekake fara coacere, cu dulceata de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

23.11.2020, 19:37

Imi plac foarte mult cheesecake-urile la rece!

trifadalia 1

23.11.2020, 20:05

Rocsi sa stii ca si mie. Sunt gustoase si rapide.

Rahela Velicu 1

04.01.2021, 00:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta frageda cu dovleac