Desert cheesekake fara coacere, cu dulceata de zmeura

de trifadalia in Dulciuri, 18 Noi 2020 | 3810 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de biscuiti digestivi
  • 150 gr unt topit
  • 2 cutii de mascarpone
  • 1 cutie crema de branza natur Goldessa
  • 150 gr zahar
  • 2 pliculete de gelatina
  • 1 borcan de dulceata de zmeura
Portii: 24
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesekake fara coacere, cu dulceata de zmeura:

Biscuitii se sfarma iar peste ei se adauga untul topit amestecandu-se pana cand biscuitii absorb tot untul topit. Punem biscuitii intr-o forma de tort cu pereti detasabili tasandu-i foarte bine astfel incat blatul de biscuiti sa fie uniform si foarte bine legat. Blatul il dam la rece pana la prepararea cremei de branza. 

Pentru inceput se pune un plic de gelatina la inmuiat in 100 ml apa pana la prepararea cremei de branza.

Branza Goldessa se amesteca cu zaharul la prima treapta a mixerului apoi se adauga pe rand cate o cutie de mascarpone amestecand bine sa se incorporeze cu crema de branza. 

Gelatina hidratata se adauga in 50 ml  lapte caldut , care mai apoi se adauga peste crema de branza amestecata cu mascarpone. Crema rezultata se intinde peste blatul de biscuiti si se pune la rece pentru jumatate de ora sa se intareasca.

Al doilea plic de gelatina se pune la hidratat in 100 ml de apa pana preparam jeleul. Pentru jeleul de deasupra , dulceata de gem se pune intr-o oala , se mai adauga 50 ml de apa pentru a se subtia si se da intr-un clocot. 

Se lasa sa se raceasca putin apoi se adauga si gelatina amestecandu-se sa se topeasca bine apoi se toarna peste crema de branza. 

Se da din nou la rece. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesekake fara coacere, cu dulceata de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

23.11.2020, 19:37

Imi plac foarte mult cheesecake-urile la rece!

trifadalia 1

23.11.2020, 20:05

Rocsi sa stii ca si mie. Sunt gustoase si rapide.

Rahela Velicu 1

04.01.2021, 00:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]