Desert cornulete cu ciocolata

de Lau in Dulciuri, 2 Apr 2017 | 4505 vizualizari

 

Retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 cana bors acru (200 ml)
  • 1 lingura otet
  • 1/2 cana ulei
  • 100 g zahar
  • 1 praf de sare
  • coaja de portocala
  • esenta de vanilie
  • 1 plic drojdie uscata
  • +3 linguri ulei
  • 2 linguri faina
  • ciocolata de post
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cornulete cu ciocolata:

Intr-o cratita, adaugam cele 3 linguri de ulei si 2 linguri faina, amestecam si punem pe foc cca. 1 min, pana ce se ingroasa ca un sos mai grosut.

Intr-un vas, adaugam faina, zaharul, sarea, coaja de portocala, amestecam si facem o adancitura in mijloc, adaugam drojdia dizolvata in lingura de otet, esenta, borsul si uleiul, framantam un aluat omogen si nelipicios.

Intindem coca intr-o foaie, ungem cu sosul pregatit si impaturim aluatul in 3 invelim in folie alimentara si dam la rece 30 min.

Intindem aluatul pe masa infainata si taiem triunghiuri, pe partea mai lata, adaugam cate o patratica de ciocolata, rulam si asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Ungem cu apa amestecata cu zahar si dam la cuptorul incalzit, pana ce se rumesc frumos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cornulete cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (19)

miki_a 1

03.04.2017, 14:31

Buneeee cornulețele!

Rocsi 1

03.04.2017, 18:55

Imi plaaac!

Ancutsa 1

03.04.2017, 23:08

Foarte bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura semiparfe