Desert cornulete cu rahat

de anne_lesko in Dulciuri, 11 Ian 2020 | 2459 vizualizari

 

Cornulete cu rahat fragede

 

INGREDIENTE

  • 7 linguri de zahar
  • 7 linguri de ulei
  • 7 linguri de lapte
  • 1 ou
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 varf de sare
  • 400 gr faina
  • Umplutura la alegere- eu am pus rahat cam 200 gr
Portii: 35
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cornulete cu rahat:

Se amesteca ingredientele pana obtinem un aluat omogen.
Se intinde si se decupeaza un cerc care se imparte in bucati egale, in functie de cat de mare doriti sa fie cornuletele.
Se umple fiecare bucata cu rahat taiat si se ruleaza.
Se coc foarte repede, maxim 20 minute la 180 grade in functie de cuptor. Stati cu ochii pe ele pentru ca se ard repede. La inceput vor fi moi, dar se intaresc pe masura ce se racesc.
Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cornulete cu rahat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]