Desert jeleu de cafea

de dantes in Dulciuri, 11 Sep 2021 | 3084 vizualizari

 

Retete de suflet
Un desert foarte apreciat de Japonezi. Recomandat doar adultilor este foarte racoritor.

 

INGREDIENTE

  • Cafea 500 ml.
  • Zahar 29 g
  • Gelatina 10 g
  • Frisca,fructe dupa preferinte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert jeleu de cafea:

Preparam cafeaua in functie dupa cum preferam ca tarie si aroma.

Amestecam gelatina cu putina apa rece si o lasam asa circa 10 minute.

Intr-un vas punem cafeaua si gelatina,amestecam continu la foc mic pana se dizolva gelatina.

Oprim focul si adaugam zaharul in functie de cat de dulce preferam jeleul,se poate si fara zahar.

Se toarna compozitia in patru cesti sau forme si se da la frigider circa doua ore pana se intareste

Se decoreaza cu frisca si fructe dupa preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert jeleu de cafea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]