Desert mini pascute cu urda si merisoare

de Lau in Dulciuri, 25 Mar 2018 | 2566 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 250 g faina
  • 100 g zahar
  • 130 g unt
  • 1 galbenus
  • 1 ou intreg
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • un praf de sare
  • esenta de vanilie
  • Umplutura
  • 250 g urda de vaca
  • 150 g zahar
  • 3 oua
  • 1/2 plic de budinca vanilie
  • 50 g merisoare
  • esenta de rom
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert mini pascute cu urda si merisoare:

Aluat-intr-un bol cernem faina, o amestecam cu zaharul, sarea, facem o adancitura adaugam oul batut cu galbenus, esenta de vanilie, bicarbonatul stins cu zeama de lamaie.

Adaugam untul taiat cubulete si incepem sa framantam un aluat omogen. Il invelim in folie alimentara si dam la rece 15 minute.

Intindem aluatul pe masa infainata, decupam cercuri mai mari decat formele in care vom coace pascutele.

Asezam aluatul in forme, apasand usor pe margine.

Intr-un castron/bol batem ouale cu zaharul, adaugam branza, omogenizam si adaugam esenta de rom, budinca de vanilie, merisoarele si omogenizam bine.

Adaugam umplutura in tava si dam la cuptorul incalzit pana ce se rumenesc frumos, cam 30-35 minute la 180 grade.

Le pudram cu zahar pudra si lasam sa se raceasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert mini pascute cu urda si merisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinte cu urda si marar ca-n Bucovina