Desert mini pascute cu urda si merisoare

de Lau in Dulciuri, 25 Mar 2018 | 5425 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 250 g faina
  • 100 g zahar
  • 130 g unt
  • 1 galbenus
  • 1 ou intreg
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • un praf de sare
  • esenta de vanilie
  • Umplutura
  • 250 g urda de vaca
  • 150 g zahar
  • 3 oua
  • 1/2 plic de budinca vanilie
  • 50 g merisoare
  • esenta de rom
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert mini pascute cu urda si merisoare:

Aluat-intr-un bol cernem faina, o amestecam cu zaharul, sarea, facem o adancitura adaugam oul batut cu galbenus, esenta de vanilie, bicarbonatul stins cu zeama de lamaie.

Adaugam untul taiat cubulete si incepem sa framantam un aluat omogen. Il invelim in folie alimentara si dam la rece 15 minute.

Intindem aluatul pe masa infainata, decupam cercuri mai mari decat formele in care vom coace pascutele.

Asezam aluatul in forme, apasand usor pe margine.

Intr-un castron/bol batem ouale cu zaharul, adaugam branza, omogenizam si adaugam esenta de rom, budinca de vanilie, merisoarele si omogenizam bine.

Adaugam umplutura in tava si dam la cuptorul incalzit pana ce se rumenesc frumos, cam 30-35 minute la 180 grade.

Le pudram cu zahar pudra si lasam sa se raceasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert mini pascute cu urda si merisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tort de Paste