Desert napolitana cu fructe

de Bucataras Diana in Dulciuri, 25 Mar 2018 | 3367 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg mere
  • 1 kg pere
  • 200 g zahar
  • 300 g arahide
  • 1 pachet foi de napolitana
  • scortisoara
  • esenta de rom
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert napolitana cu fructe:

Spalam merele si perele si le dam pe razatoarea mare. Intr-o cratita amestecam fructele cu zaharul si le calim, amestecand continuu. Cand se inmoaie adaugam scortisoara si esenta de rom si mai lasam cateva minute la calit. Adaugam alunele maruntite la robot, scoatem compozitia intr-o sita si o lasam la scurs cateva ore.

Punem intr-o tava o foaie de napolitana, adaugam compozitia de fructe si o nivelam cu o spatula pe care o trecem prin apa calduta din cand in cand. Asezam o alta foaie de napolitana peste fructe si repetam procedura pana terminam compozitia. La sfarsit trebuie sa avem foaie de napolitana. Lasam cateva ore pana o taiem cu un cutit ascutit foarte bine. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert napolitana cu fructe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mâncare de spanac cu ouă - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:47

Friptură de miel la tavă - Rețeta tradițională savuroasă pentru Paști

pe 15.04 la 09:28

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert biscuiti de post cu nuca de cocos si ovaz