Desert pasca fara aluat

de MotanLaOale in Dulciuri, 15 Mai 2014 | 87816 vizualizari

 

Ca de obicei, eu fac preparatele traditionale cand am timp. Este foarte buna. Este un inlocuitor de succes al celei cu aluat!

 

INGREDIENTE

  • 700 g branza dulce de vaci
  • 6 oua
  • 400 g smantana
  • 200 g zahar
  • 200 g unt
  • 4 linguri gris
  • 4 linguri faina
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 200 g stafide
  • un praf sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pasca fara aluat:

Se pun ouale intregi intr-un castron, se adauga un praf se sare, zaharul, zaharul vanilat si se mixeaza bine.

Se adauga branza si untul la temperatura camerei si se omogenizeaza tot cu mixerul.

Se adauga pe rand grisul si faina si se mixeaza.

Se adauga si smantana si se omogenizeaza.

La sfarsit se adauga stafidele si se amesteca.

Se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu faina.

Se pune compozitia in tava si se introduce in cuptorul preancalzit 45-50 minute, la foc potrivit.

Se lasa sa se raceasca in tava pana a doua zi.

Se scoate din tava, se portioneaza si se serveste.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Dupa ce este scoasa din cuptor se va lasa putin, dar este normal.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pasca fara aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor fierti