Din aluatul de cozonac am luat coca unui cozonac si am facut doua pasti. Noua ne place pasca cu multa branza si aluat subtire.
Bineinteles ca au fost facute in bucataria cea noua a fiicei.
"Bunatati de Paste"
Branza se amesteca cu zaharul, zaharul vanilat, galbenusurile si stafidele.
Din aluat se intinde o foaie subtire si se pune intr-o tava rotunda cu pereti detasabili tapetata cu hartie de copt.
Se intinde si o fasie lunga care se pune pe peretele tavii si se lipeste bine de fund.
Se pune branza in tava si se niveleaza frumos si uniform.
La mine branza a fost pana la nivelul marginii de coca, asa ca nu am avut ce sa indoi la margine.
Se poate pune pe margine si impletitura si alte figuri, dar mie imi place simpla, cu coca putina.
Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru 40 minute.
Cand este rumenita frumos se scoate si se lasa la racit.
Se taie rece si se serveste.
Pofta buna!