Desert prajitura Caramela

de AndreeaLiță in Prajituri, 23 Oct 2017 | 2886 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 200 g biscuiți simpli
  • 6 linguri nuca măcinată
  • 1 esență de rom
  • cateva linguri de apa
  • Crema :
  • 1 plic crema pentru prăjituri cu caramel
  • 400 ml apa
  • 1 plic gelatina
  • 150 g zahar
  • 6 linguri nuca măcinată
  • Decor:
  • 45 g ciocolată cu crema de cocos
  • 150 g vișine fără sâmburi
  • nuca măcinată
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura Caramela:

Macinam biscuitii si ii amestecam cu nuca, esenta si apa cat sa obtinem o compozitie de consistenta nisipului umed. O punem intr-o tava de tort, nivelam bine si o dam la frigider.

Amestecam apa cu zaharul, nuca si plicul de crema si mixam. Hidratam gelatina, apoi o topim si o adaugam in crema. Punem peste biscuiți. Taiem ciocolata marunt.

Scoatem sâmburii visinelor si le amestecam cu o lingura de zahar. Peste crema presaram putina nuca, apoi ciocolată și visinele si dam la frigider cateva ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura Caramela" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu capsuni